<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=196971" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Френски" оди...

“Лудогорец” бързо замени Десподов

05 Септември 2023
0 175

“Лудогорец” бързо замени Десподов. По-малко от 24 часа, след като продаде футболист №1 на България, отборът обяви привличането на негов заместник. Става дума за французина Мунир Шуиар. Той пристига при шампионите като свободен агент.

“Лудогорец” прибира близо 10 милиона за Десподов

Мунир Шуиар е на 24 години. Той е роден във Франция, като има и марокански паспорт, но няма да заема квота за футболист извън ЕС. Той е шестият нов в “Лудогорец” след Марсел Хайстер, Сон, Квадво Дуа, Руан Круз и Сонко Сундберг.

&#8220;Лудогорец&#8221; бързо замени Десподов
Снимка: ludogorets.com

Шуиар е бил част от школата на “Ланс”, след което има 40 мача за първия отбор. Играе още за “Дижон”, а после преминава в турския “Йени Малатияспор”. През миналото лято следва трансфер в “Истанбул Башакшехир”, където играе през есента и записа 16 мача с един гол. От началото на 2023 г. е преотстъпен в “Касъмпаша” (13 мача и 2 гола) преди да стане свободен агент.

“Много се вълнувам да направя следващата стъпка в кариерата си в “Лудогорец”. Познавам клуба от силното му представяне в евротурнирите през последните години. Надявам се заедно този сезон също да стигнем далеч в Лигата на Конференциите и отново да станем шампиони. А догодина ще се боря да върнем отбора в Шампионска Лига, защото клубът има качества да играе в най-силния европейски турнир” заяви Мунир Шуиар след подписването на контракта си.

“Лудогорец” официално продаде Десподов (видео)

“Лудорогец” продаде капитана вчера (4 септември) си в гръцкия ПАОК, за сума между 3.5 и 4 милиона евро.

“Лудогорец” бързо замени Десподов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции