<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198082" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Смъртни случ...

Крадци се възползват от бедствието по Южното Черноморие (видео)

13 Септември 2023
0 122

Полицията е получила сигнали за крадци, които се възползват от бедствието по Южното Черноморие, става ясно от репортаж на NOVA.

Докато хората в засегнатите района продължават битката си с щетите, мародери дебнат какво могат да задигнат. Вече има полицейски екипи, които обхождат районите около Лозенец и къмпинг „Арапя”.

Мародерите се възползват от нещастието на хората, които са с наводнени каравани. Вземат бяла и черна техника. Имахме доста сигнали, но все още не сме констатирали никого като извършител.”, обясни управителят на къмпинга Румен Радев.

От полицията коментират, че към момента има два сигнала за кражби. Единият е от плаж „Бутамята” на Синеморец за задигнати надуваема лодка и три жилетки. Другият е за открадната напоителна помпа на земеделски производител.

Крадци се възползват от бедствието по Южното Черноморие (видео)
заседнала каравана на скалите, в следствие на наводненията

Хванаха българин в схема за кражба на кемпери в Германия

Криминална полиция” работи по установяване на извършителите на кражбите. При нас не са подавани сигнали за открадната бяла и черна техника. Превантивно на територията на къмпингите има екипи на Жандармерията и на полицията.”, посочи началникът на „Охранителна полиция” – Царево Петър Янчев.

През цялото денонощие се извършват обходи на „Арапя”, „Оазис”, „Нестинарка” и в Лозенец

Хората да не се притесняват и да се обръщат към органите на реда. Ще направим, каквото е нужно за документиране на този вид престъпления.”, подчерта Янчев и допълни, че униформените ще останат на място, докато не се нормализира обстановката.

Крадци се възползват от бедствието по Южното Черноморие (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции