<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198337" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жалбите срещ...

Майката на Хари Магуайър защити сина си

14 Септември 2023
0 169

Майката на Хари Магуайър, Зоуи излезе с изявление в отговор на негативните коментари и откровенни подогравки, които последваха срещу централния защитник на Англия и Манчестър Юнайтед.

Майката на Хари Магуайър защити сина си
(AP PhotoScott Heppell)

Магуайър се бори за игрово време на клубно ниво, но участва и в двата мача на Англия в скорошната международна пауза. При победата с 3-1 срещу Шотландия обаче той си отбеляза автогол само минути, след като се беше появил на терена като резерва.

“Като майка, виждайки продължаващите негативни и обидни коментари, които идват от някои фенове, експерти и медии, е позорно и напълно неприемливо за всяка сфера на живота, без значение дали е някой, който работи за клуба или страната. Бях там на трибуните, както обикновено и това което се случи е неприемливо”, започна майката на Магуайър.

“Разбирам, че в света на футбола има възходи и падения, позитиви и негативи, но това, което Хари получава, надхвърли футбола. За мен не е добре да го гледам как минава през това. Не бих искал да виждам други родители или играчи да преминават през това в бъдеще, особено млади момчета и момичета, които тепърва пробиват днес. Хари има огромно сърце и върши добра работа, той е психически силен и може да се справи с това. Не пожелавам на никого такъв тормоз”, завърши тя.

Антъни се забавлява въпреки обвиненията срещу него

Майката на Хари Магуайър защити сина си

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции