<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198398" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отново домаш...

Приятелката на прокурорския син: Посягал ми е многократно

14 Септември 2023
0 2012

Приятелката на прокурорския син: Посягал ми е многократно, заплашвал е и семейството ми. Васил Михайлов посягал също на малката си сестра и майка си, твърди 20-годишното момиче. Боряна разказва за връзката си с прокурорския син, продължила две години. Пред местен новинарски сайт Рангелова е показала и кадър след нанесен ѝ побой.

В пост във Facebook бившата вече приятелка на Михайлов написа, че може да покаже стотици снимки, на които се вижда, че е бита.

Поради множеството постове с недостоверна информация относно моята личност, не можах да остана безучастна и безгласна. След като искате да видите колко точно съм била “изплашена”, колко точно съм била разрушена, мога да ви предоставя стотици такива снимки, навярно признавате нечия болка само когато човекът пред вас е пречупен.

Всички вие, които публикувате сегашните ми снимки, в които съм усмихната, след като преминах през всичко това и останах цяла, всички вие, които публикувате и другите ми снимки, които притежава само лицето Васил Михайлов, искрено ви пожелавам никога да не живеете така, както живях аз, защото много от вас не биха издържали и секунда така , както аз съм живяла 2 години.

Обръщам се не само към хората, които ме осъждат, обръщам се и към всички онези, които ми дават цялата си подкрепа, за да им благодаря. Обръщам се и към всички жени, изпитали това, което съм изпитала аз – НИКОГА НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ да ви посягат, да определят  правилата на живота ви, да ви казват как трябва да изглеждате, да потискат личността ви или да ви убеждават, че не сте обичани и ценени, но най-вече НИКОГА НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ! – няма защо да сте изплашени , защото ИСТИНАТА винаги побеждава!“, пише Боряна.

Прокуратурата ще поиска Васил Михайлов отново да бъде задържан.

Причина за това е ново обвинение за 4 закани за убийство и нанесен побой над приятелката му. Обвинението твърди, че заканите са отправяни както лично, така и по телефон. Има дори случай, в който Михайлов е заплашил вече бившата си приятелка и докато все още е бил в ареста. Той обаче твърди, че не заплашвал, а “действал”.

Васил Михайлов не заплашвал, а “действал”, твърди самият той (видео)

Това момиче започна интимни взаимоотношения с някакво си момче, когато аз бях в затвора“, казва Михайлов. В същото време се обявява срещу насилието над жени. “Имал съм случки в моя живот, където около мен се е упражнявало насилие над жени. Това е едно от нещата, които мразя“, допълва Михайлов.

Приятелката на прокурорския син: Посягал ми е многократно

Междувременно пред местния сайт „Мироглед“ Боряна говори за упражнявания тормоз и твърденията за изневяра.

Никога през живота си не съм изневерявала на Васил Михайлов. Отношенията ни с него бяха доста конфликтни още от самото начало. Мога да кажа, че обичах този човек и всячески се опитвах да му покажа правилния път и се надявах да се поправи“, казва Боряна

20-годишното момиче обяснява, че в основата на конфликтите помежду им стоят поставяните от Васил Михайлов забрани.

Не ми даваше да нося дрехите си, не ми даваше да излизам от дома си след 18:00 ч, не ми даваше да имам приятелки, не ми даваше да разговарям със семейството си. Аз се съгласявах на тези неща, защото доста добре ме манипулираше, че никой друг не ме обича толкова колкото той“, спомня си тя.

И допълва: „Васил Михайлов ми е посягал многократно. Заплашвал е семейството ми и мен, когато се караме, а след това горещо съжаляваше. И аз винаги му прощавах“.

Разказва, че приключила взаимоотношенията си с Михайлов, когато мярката му за неотклонение била изменена от съда. Той обаче посочил нейния адрес за изтърпяване на наказанието.

3 седмици след раздялата ни те щяха да го докарат в дома ми. Не ми се мисли какво щеше да ми се случи ако отново го бях допуснала“, твърди Боряна.

Ново обвинение за прокурорския син от Перник – за побой и закани за убийство (видео)

Видео: NOVA

Приятелката на прокурорския син: Посягал ми е многократно, заплашвал е и семейството ми

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Ник

    15 Септември 2023

    ЗАкон има ,но той важи за КОН ,а не за прокурорски син.

Покажи всички Скрий

Реакции