<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198534" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Везенкомания...

Голмайсторът в Калчото изравни Бербатов с Меси и Роналдо (видео)

15 Септември 2023
0 236

Голмайсторът в Калчото изравни Бербатов с Меси и Роналдо. Нападателят на шампиона в Серия А Виктор Осимен показа огромното си уважение към Димитър Бербатов. Голмайсторът на италианския елит сравни качествата на някои от най-добрите футболисти в света. Това стана като отговор на въпрос за най-комплексния футболист в историята.

Голмайсторът в Калчото изравни Бербатов с Меси и Роналдо (видео)
(Alessandro Garofalo/LaPresse via AP)

В кратко видео за Football Fan’s Tribe Осимен бе заснет да дава своя отговор на въпроса “Как би изглеждал перфектният футболист?” Нигериецът отговори, осланяйки се на величията на новото време. Единственият неактивен футболист сред изборите му бе българският нападател. Като умения за игра с глава Осимен избра Кристиано Роналдо.

Що се отнася до играта с крака, за него най-добрият ляв крак във футболния свят без изненада е този на Лео Меси. Като десен крак таранът на “Наполи” се спря на бившия съотборник на Меси в “Барселона” и ПСЖ Неймар. В категорията за контрол върху топката той изстреля моментално името на Димитър Бербатов.

Дани Йорданов разкрива какво да очакваме от групите на Шампионската лига през този сезон (видео)

Самият Бербатов е отбелязвал качествата на Осимен. В интервю по-рано през лятото той посочи именно нападателя на италианския шампион като цел, към която бившия му тим Манчестър “Юнайтед” трябва да се стреми. През миналия сезон Осимен нямаше спирка за “Наполи” и вкара 26 гола в 32 мача в Серия А. Той започна под пара и тази кампания и вече има 3 попадения в също толкова двубои.

Голмайсторът в Калчото изравни Бербатов с Меси и Роналдо

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции