<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198616" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сираков: "Лев...

Рияд Марез е с опасност за живота след натравяне с храна

16 Септември 2023
0 1367

Една от звездите на световния футбол и саудитския “Ал Ахли” Риад Марез е с опасност за живота. Бившият футболист на “Лестър” и “Манчестър Сити” в момента е в болница в град Джеда, където медицинският екип се бори за живота му. Съобщава се, че Марез е получил хранително отравяне, след като е ял храна в един от най-елитните ресторанти в града.

Рияд Марез е с опасност за живота след натравяне с храна
(AP Photo/Alastair Grant)

Бактериите в стомаха му създават огромни проблеми, затова трябва да се лекуват по най-модерния медицински начин.

Марез е поредното голямо име в Саудитската професионална лига, която се превърна в привлекателна дестинация за базирани в Европа играчи, след като Кристиано Роналдо се премести в “Ал Насър” миналия януари.

Съпругата на футболиста Рияд Марез шофира по магистрала с крака на таблото (видео и снимки)

“Ал Ахли”, който подпечата промоция в Професионалната лига, след като прекара един сезон във втора дивизия миналия сезон, също подписа с нападателя на “Ливърпул” Роберто Фирмино със свободен трансфер и сенегалския вратар на “Челси” Едуард Менди с тригодишен договор.

Рияд Марез е с опасност за живота след натравяне с храна

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • UEFA

    19 Септември 2023

    Начинът на живот в Саудитска Арабия ще върне голяма част от играчите обратно в Европа. Сигурен съм, че Рияд Марез след като се възстанови ще си разтрогне договора.

Реакции