<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198965" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Защо насилни...

Отлагат гледането на делото срещу Васил Михайлов

19 Септември 2023
0 363

Отлагат гледането на делото срещу Васил Михайлов. Така прокурорският син от Перник се измъква за пореден път от гледането по същество на делото срещу него.

Причина за отсрочката е, че не са се явили защитниците му. По информация на “Господарите”, съдът отказа да се назначи резервен защитник.

Михайлов поиска максимално отлагане на следващото заседание. Все пак беше определена възможна дата – 31.10, 14.11, 24.11 или 14.12.

А вие, скъпи приятели, очаквайте на сайта ни ексклузивно интервю със свидетел по делото срещу него!

Приятелката на прокурорския син е с денонощна охрана, страхува се за живота си (видео)

Отлагат гледането на делото срещу Васил Михайлов

Прокурорският син е обвинен за нанасяне на средни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на двама души, за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, както и за закана с убийство.

Преди дни стана ясно още, че приятелката на Васил Михайлов е с денонощна полицейска охрана, страхува се за живота си. 20-годишната Боряна е имала връзка с него в продължение на две години. Казва, че първият побой и е бил нанесен още преди обществото да разбере за прокурорския син от Перник и той да бъде арестуван. Сега вече не може да преброи колко пъти е била удряна от него.

Прокурорски син-рецидивист пребива хора в Перник, сред тях и известен футболист (РЕПОРТАЖ)

Ние от “Господарите” следим темата от самото ѝ начало и в наши репортажи сме ви показвали част от безчинствата на младежа.

Още перничани разказаха за случаи на побои, нанесени от прокурорския син (видео)

Продължаваме да се надяваме за справедливо наказание за неговата агресия!

Отлагат гледането на делото срещу Васил Михайлов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Били

    27 Септември 2023

    Този директно в някоя тухларна и да прави тухли,за десетина години.

Реакции