<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=199239" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жегата в Авст...

Десподов спечели съблекалнята на ПАОК – запя на гръцки (видео)

20 Септември 2023
0 759

Десподов спечели съблекалнята на ПАОК – запя на гръцки. Кирил Десподов показа, че се приспособява отлично към действителността в солунския гранд ПАОК. Той вече записа дебюта си на терена, а във видео, което бързо обиколи социалните мрежи показа, че за него няма тайни и зад микрофона.

Десподов спечели съблекалнята на ПАОК &#8211; запя на гръцки (видео)

Бившият футболист на “Лудогорец” изигра първите си минути за новия тим в местното дерби срещу “Арис”. Той остави добри впечатления с представянето си и дори вкара топката в противниковата врата. Попадението му обаче бе отменено заради тънка засада. Извън терена процесът по адаптацията на българина също върви повече от добре. Той се забавлява в съблекалнята, изпълнявайки поздрави към своите съотборници.

Бербатов и куп звезди взеха участие в благотворителен мач

„Казвам се Кирил Десподов. Много съм щастлив да съм тук. Благодаря за начина, по който ме приехте. Ще направя всичко, за да помогна на отбора да спечели много трофеи. Надявам се първият да е още тази година.“ Това бяха встъпителните думи на футболиста, който грабна бутилка, за да я използва като импровизиран микрофон.

Последваха подканяния от негови съотборници да продължи с изпълнението на песен. Нападателят избра парчето „Se Perno Gia Na Sou Po“ на гръцката звезда Триандафилос.

Десподов спечели съблекалнята на ПАОК – запя на гръцки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции