<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=199255" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Десподов спе...

Антъни Иванов към шефа на БФПС: “Говориш глупости, г-н Олиг*френ!” (видео)

20 Септември 2023
0 2259

Антъни Иванов към шефа на БФПС: “Говориш глупости, г-н Олиг*френ!” Един от най-успешните български плувци атакува отново президента на българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев. Повод за нападките му стана изказване на Аврамчев по време на пресконференция на федерация с участие на световния рекордьор и шампион за юноши Петър Мицин.

Антъни Иванов към шефа на БФПС: &#8220;Говориш глупости, г-н Олиг*френ!&#8221; (видео)

Самият Мицин бе човекът, заради когото бе свикана въпросната пресконференция. Той спечели седем медала на европейски и световни първенства във възрастови групи до 18 и до 23 години:

“Изключително съм доволен от резултатите, които постигнах в последните два месеца.  Най-сладка беше победата на 400 свободен стил на Европейското в Белград, постигната със световен рекорд  за юноши. Времето 3:44.31 щеше да бъде шесто във финала на Олимпиадата в Токио преди две годинии това ми дава увереност, че имам сили да плувам финал на Игрите в Париж догодина. Ще се трудя да превърна тази мечта в реалност.”

Антъни Иванов: Да си 15-ти в света носи 1000 лева заплата в България (видео)

След това думата взе Аврамчев, за да отговори на въпрос за Антъни Иванов: “Антъни прекали – говори срещу съотборниците си, срещу бившия си треньор Вакареев. На крива ракета космосът й пречи. Как беше – “наспах се, дойдох, видях и завърших пети”, каза Аврамчев по повод изказвания на Иванов.

Делфинистът използва платформата си във Facebook, за да отвърне. Ето какво написа той в добавка към видеото без редакторска намеса:

НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИШ ЗА ФИНАНСИРАНЕ, КАТО НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ 1 СТОТИНКА ОТ ТОВА НЕЩО ЗА 2023г. Въпреки, че половината бюджет ви е от тази щафета, която без мен нямаше да съществува. Вярвам, че сте осчетоводили парите !!! Плувците нямат какво да ядат, а ти ходиш с часовник за 100 хиляди долара 😄. Не знам на кой се напъваш. С тази щафета станах и първият Българин с Индивидуален финал и финал на Щафета на малък басейн. Още едно нещо да си запишеш в историята на Българското Плуване.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Антъни Иванов

    20 Септември 2023

    Вече е цялото, приятен ден ви пожелавам !

Покажи всички Скрий

Реакции