<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=199405" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Редица попул...

Прокурорският син oт Перник иска охраната на бившата му приятелка да бъде отменена

21 Септември 2023
0 4030

Прокурорският син oт Перник иска охраната на бившата му приятелка да бъде отменена. Това предаде Дарик.

В Софийска районна прокуратура са получавани множество писма и молби от обвиняемия Васил Михайлов и от неговия чичо. В едно от тях популярният с агресията си обвиняем изявява желание да бъде отменено по тановлението за налагането на физическа охрана на пострадалата Боряна Рангелова.

“Според мен това е недопустимо, тъй като той не е сред лицата, които могат да направят такова искане”. Така коментира информацията наблюдаващият прокурор от СГП Георги Иванов, цитиран от медията.

Той допълни:

“Охраната е назначена по нейна молба. В рамките на разследването са събрани доказателства, че съществува реална опасност за живота й. Нейните показания са от изключителна важност за разкриването на истината”.

Приятелката на прокурорския син е с денонощна охрана, страхува се за живота си (видео)

Прокурорският син oт Перник иска охраната на бившата му приятелка да бъде отменена

Нови разкрития

Преди дни стана ясно, че бившата приятелката на прокурорския син от Перник е с денонощна полицейска охрана и се страхува за живота си.

20-годишната Боряна е имала връзка с Васил Михайлов в продължение на две години. Казва, че първият побой и е бил нанесен още преди обществото да разбере за прокурорския син от Перник и той да бъде арестуван. Сега вече не може да преброи колко пъти е била удряна от него.

Колко пъти ме е удрял ли? Не мисля, че мога да ги преброя“, каза в Боряна Рангелова, бившата приятелка на подсъдимия Васил Михайлов.

Заради нещата, които се е осмелила да разкаже, вече е с денонощна полицейска охрана, назначена от прокуратурата.

Въпреки че се страхува за собствения си живот и този на близките си, Боряна избира да покаже лицето си и да разкаже за ужаса, през който е преминала.

Ние от “Господарите” следим темата от самото ѝ начало и в наши репортажи сме ви показвали част от безчинствата на младежа.

Още перничани разказаха за случаи на побои, нанесени от прокурорския син (видео)

Продължаваме да се надяваме за справедливо наказание за неговата агресия!

Прокурорският син oт Перник иска охраната на бившата му приятелка да бъде отменена

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Popey

    24 Септември 2023

    Абе аре и тая да бяга някъде смешница шибана к..ва а тоя шибаняк да изгние вътре и така да го шибат ама яко че да се гърчи шибаняк!

Покажи всички Скрий

Реакции