<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=199809" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов обяв...

Цяла плеяда спортни звезди забавлява зрителите на “С Рачков всичко е възможно” (видео)

24 Септември 2023
0 1123

Цяла плеяда спортни звезди забавлява зрителите на “С Рачков всичко е възможно” по NOVA. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев и Любо Ганев застанаха рамо до рамо в предизвикателствата заедно с Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро. Любимият водещ Димитър Рачков ги постави в необичайни ситуации, които демонстрираха голямото им чувство за хумор и уменията да се забавляват истински.

Цяла плеяда спортни звезди забавлява зрителите на &#8220;С Рачков всичко е възможно&#8221; (видео)

Рачков и Джуди Халваджиян издадоха любопитни подробности за новия сезон на “С Рачков всичко е възможно” (видео)

Специална изненада за всички гости ще бе появата на друга легенда – Васил Найденов. Той излезе цели два пъти на сцената, за да изпее едни от най-емблематичните си парчета в компанията на целия си бенд, а на клавишите застана самият Косьо Цеков от легендарната българска група ФСБ.

В края на „С Рачков всичко е възможно“ зрителите видяха и емоционално видео, посветено на постиженията на всички гости, което върна участниците към едни от най-силните моменти на гордост за страната ни.

Цяла плеяда спортни звезди забавлява зрителите на “С Рачков всичко е възможно”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции