<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=200046" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шампион от НФ...

Стилиян Петров с нова критика към БФС

26 Септември 2023
0 367

Стилиян Петров с нова критика към БФС. Бившият капитан на националния отбор по футбол отново потърси сметка на управниците на футболния съюз в момента. Легендата на “Астън Вила” използва Facebook страницата си, за да сподели опит от събитие, организирано в Румъния. Той похвали северните ни съседи и изрази възмущение от отсъствието на други български представители.

Стилиян Петров с нова критика към БФС
Снимка: Минко Чернев/БТА (ПК)

“Големи благодарности за невероятната организация от страна на Румънската футболна федерация със съдействието на УЕФА и тяхната ангажираност за развитието на световния футбол! Събитие изпъстрено с много усмивки и позитивизъм. Невероятни презентации и информация в детайли. Винаги е хубаво да признаеш положителното в развитието на една футболна федерация. Особено когато виждаш как се съсредоточават върху аспекти като прозрачност, управление, програми за развитие, масови инициативи или успешно интегриране на технологии в спорта.

Освен това  да се осведомим с конкретните промени или инициативи, които някой федерации са приложили и обяснения как са повлияли положително на спорта като цяло. Такива инициативи показват как с правилния  подход може да се  подпомогнат и покажат положителните примери, като същевременно да насърчаваме собствената ни федерация да се стреми към подобрение.

Леко извинение тук, явно нашето БФС е било заето със запазването на хотели и подбора на меню, че го пропуснаха. Важни неща, силно касаещи подобрение в към работата, иновацията и съвременните тенденции във сферата на хотелиерството️.

Три силни програми MIP, MESGO и CFM събрани заедно за обсъждане на прогреса и промените в световния футбол. Обмяна на информация и идеи за развитието на една екосистема в спорта. Много забележителни постижения в развитието на футбола в различни аспекти.” Целия пост на Стилиян можете да прочетете тук.

Стилиян Петров с нова критика към БФС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции