<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=200214" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обвинените з...

Мамил ли е световен шампион по шах, използвайки анални топчета? (видео)

27 Септември 2023
0 815

Мамил ли е световен шампион по шах, използвайки анални топчета? Това е въпросът, на който Ханс Нийман трябваше да отговори по време на лично интервю с Пиърс Морган. Нийман стана световен шампион по шах, побеждавайки хегемона в последните години Магнус Карлсен. Обвиненията за измама дойдоха именно от страна на норвежкия гросмайстор.

Мамил ли е световен шампион по шах, използвайки анални топчета? (видео)
Скрийншот: Pierce Morgan Uncensored

Ако Ханс Нийман се е надявал да забрави скандала с предполагаемата измама, интервюто на гросмайстора по шахмат с Пиърс Морган в понеделник може би е провалило това желание. Нийман многократно е отричал да е мамил на дъската. В понеделник 20-годишният шахматист засегна конкретни обвинения. Те са за измама, използвайки вибриращи секс играчки – твърдения, които се появиха в социалните мрежи. Все още не е ясно кой първоначално е отправил обвиненията.

Шампион от НФЛ е новият приятел на Тейлър Суифт (видео)

Когато Морган го попита дали е използвал такива играчки, “докато е играл шах”, Нийман отговори: “Ами, вашето любопитство е малко притеснително, знаете ли – може би сте лично заинтересован, но мога да ви кажа, че не. Категорично не.”

В ерата на технологиите измамите в шаха стават все по-често срещано явление. Все повече играчи избират да играят онлайн заради възможностите за свързване. Оттогава насам, с усъвършенстването на компютърния хардуер и софтуер, шахматните двигатели спомогнаха за оформянето на този спорт като игра на 21-ви век.

През последните години шахматните двигатели станаха много по-силни от хората, като много от тях надхвърлят 3000 Elo – системата Elo измерва силата на шахматиста спрямо неговите противници. За сравнение, Карлсен държи рекорда за най-висок Elo рейтинг, постиган някога от човек, когато през 2014 г. достигна 2 882.

Източник: CNN

Мамил ли е световен шампион по шах, използвайки анални топчета?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Debbie's

    27 Септември 2023

    Оправете си статията Нийман никога не е ставал световен шампион,не излагайте

Реакции