<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=200223" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: С танци и пес...

Хванаха нидерландски национал да предлага подкуп на полицай (видео)

27 Септември 2023
0 213

Хванаха нидерландски национал да предлага подкуп на полицай. Медиите в Русия съобщават, че холандският футболист Куинси Промес е изправен пред съда, след като се е опитал да подкупи руски полицаи, за да осигури освобождаването на свои приятели, които са били арестувани по обвинения в употреба на наркотици.

Хванаха нидерландски национал да предлага подкуп на полицай (видео)
Скрийншот: X

Куинси Промес отново е замесен в скандал. Той беше осъден на 18 месеца затвор за това, че е намушкал с нож един от братовчедите си по време на семейно парти. Присъда, което футболистът обжалва. Сега обаче бившият нидерландски национал се замеси в пореден скандал в Москва. Към момента той играе в местния “Спартак”.

Мамил ли е световен шампион по шах, използвайки анални топчета? (видео)

Приятелите му са освободени. На видеото лицето, представено като Куинси Промес, е разтревожено пред полицията и жестикулира бурно, като редува руски и английски език, за да се разбере.

Според руските медии 31-годишният мъж загубил търпение и предложил на полицаите пари в замяна на освобождаването на приятелите му. Те били освободени скоро след това, но Промес може да бъде обвинен в опит за подкуп. Лявото крило играе за “Спартак” от 2021 г. насам, като има 88 участия за клуба и е отбелязал 43 гола. Между 2014 и 2021 г. той изиграва 50 мача за Холандия.

Хванаха нидерландски национал да предлага подкуп на полицай

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции