<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=200285" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Камион с 5 мил...

Блатото на Шрек оживя, вече може да бъде наето (видео)

27 Септември 2023
0 287

Блатото на Шрек оживя, вече може да бъде наето. Светът на зеления огър ще стане реалност за някои късметлии в Шотландия, а сайтът AirBnb не се забави да се похвали с новото местенце за настаняване.

Подготвят пети филм за Шрек

Туристическа агенция пресъздаде блатото от едноименния популярен филм. Къщата за гости ще отвори врати дни преди Хелоуин. Избраните да пренощуват там ще могат да се докоснат максимално до живота на Шрек, Фиона и семейството им.

Апартаментът е покрит с кал и мъх, точно по подобие на дома на зеленото чудовище. За закуска гостите ще могат да опитат от специални гофрети по рецепта на магарето, а някои от любимите герои от света на Далечното кралство също ще се присъединят виртуално.

Блатото на Шрек оживя, вече може да бъде наето (видео)
снимка: TikTok/AirBnb

“Блатото на Шрек” може да приеме трима гости, тъй като разполага само с две легла. Тоалетната е външна, разбира се. Резервации започват да се приемат от 13 октомври. Част от събраната сума за нощувки ще бъде дарена.

Видео: TikTok/AirBnb

Блатото на Шрек оживя, вече може да бъде наето (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции