<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=20030" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето кои 10 душ...

Футболни фенове счупиха колата на жена

14 Декември 2015
0 24111

Скъпи приятели, с Gospodari.com се свърза млада майка, която е имала нещастието да попадне в изключително опасна и неприятна ситуация с футболни фенове в София. Жената е заснела кратко видео с феновете преди да се разминат с автомобила й, направила е и снимки на пораженията по колата, причинени от вилнеещата агитка.  

 

Действието се развива на 10 декември към 15:10 ч. в центъра на Студентски град. Феновете отиват на мач на любимия си отбор. Жената споделя, че те са хвърляли пиратки и бомбички по колите наоколо.  

 

"За съжаление една от тях е попаднала на моето стъкло и след 50 метра гръмна, взривявайки стъклото ми в движение! Веднага спрях, тъй като това се случи преди пешеходна пътека и първоначално си помислих, че съм блъснала някой. В следващите секунди вече оглеждах колата да няма още нещо хвърлено в нея, тъй като на задната ми седалка спеше едногодишният ми син.

 

Докато почиствах, говорих със 112 и така нататък, в рамките на 30 минути 3 патрулни коли (или може би една, но 3 пъти) минаха около мен и полицаите вътре гледаха по-скоро за клюка и интерес, а не с цел да разберат какво не е наред, като нито веднъж не спряха да попитат какво се случва."

 

"Докога полицията само ще глобява, но не и да помага на българското общество и как така посред бял ден в центъра на Студентски град група младежи ще целят колите с пиратки? Държа да отбележа, че не търся медийна изява, а по-скоро промяна на бездействието на институциите в такъв момент", пише до нас младата майка. 

 

Изпращайте вашите авторски снимки и видеа на нашата платформа Вие ги хващате, ние ги пускаме.

 

Вижте още:

 

СХЕМА ЗА ФАЛШИВИ КРЕДИТИ

 

РЕФОРМАТОРСКИ РАЗВОД

 

И ГОСПОДАРИТЕ ИЗВИКАХА: "СТИГА ВЕЧЕ ТОЛКОВА!"

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции