<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=200313" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Уроците на Б...

Излезе официалният трейлър на филма за Гунди (видео)

27 Септември 2023
0 883

Излезе официалният трейлър на филма за Гунди. Това е първият игрален пълнометражен филм за легендата на “Левски” и българския футбол Георги Аспарухов-Гунди. Премиерата “Гунди – Легенда за любовта” се очаква да бъде в началото на 2024 година.

Започват снимките на филм за “Гунди”

Това не е спортен филм, а една романтична история за любовта между едно момче от крайните квартали с едно момиче от софийския елит. Той става една звезда, легенда и със смъртта си се превръща в мит. В един момент става толкова голям, че дори е проблемен за системата.“, коментира продуцентът на филма Андрей Арнаудов.

Главната роля на Георги Аспарухов-Гунди ще бъде изиграна от актьора Павел Иванов. А неговата най-голяма любов Лита Маркова – от актрисата Александра Свиленова. Стана ясно още, че жената на Гунди, самата Величка Маркова, през цялото време е била консултант. Тя е помагала страшно много с документални факти, необходими за направата на филма. Преди дни в официалната страница на филма в Instagram бе публикуван кадър как Лита Маркова гледа първи кадри от филма. Пожелаваме му успех и го чакаме с нетърпение!

Излезе официалният трейлър на филма за Гунди (видео)
снимка: Instagram/@gundi.film

Видео: Facebook/ГУНДИ – Легенда за любовта

Излезе официалният трейлър на филма за Гунди (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции