<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=200647" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Местни избор...

След разследване на “Господарите”: Агенцията по храните в Пловдив проверява доставките в детските заведения

29 Септември 2023
0 1946

След разследване на “Господарите”: Агенцията по храните в Пловдив проверява доставките в детските заведения. По конкретния случай проверка започна и пловдивската прокуратура. Проверяват се детски градини и ясли.

По-рано тази седмица нашият репортер Виктория Симеонова изненада на място собствениците на фирмите, преетикиращи негодни храни в Пловдив. Тя се срещна със Светослав Цанков – брат на председателя на общинския съвет на община Родопи Георги Цанков и собственик на няколко от фирмите в склада, след като самият Георги Цанков отказа да застане пред камера.

След разследване на &#8220;Господарите&#8221;: Агенцията по храните в Пловдив проверява доставките в детските заведения

Потърсихме двамата братя, за да коментират записите от скритите ни камери, заснели преетикирането на храни с изтекъл срок на годност. Държим да отбележим, че подставеното ни лице в складовете е работило достатъчно дълго там, за да има представа за процесите и не е получавало възнаграждение за съдействието, което ни оказа – просто прецени, че не може да търпи случващото се да продължава.

Вече започнаха проверките и на РЗИ, БАБХ и Прокуратурата по случая – внимателно ще проследим как ще протекат те! Обещаваме да чуем и техните позиции, когато има резултати!

Повече по темата, както и кадрите от скритите камери, можете да видите тук:

Скрита камера засне преетикиране на храни с изтекъл срок на годност в склад на председател на общински съвет (РЕПОРТАЖ)

Изненадахме на място собствениците на фирмите, преетикиращи негодни храни (РЕПОРТАЖ)

Очаквайте скоро още разкрития за случващото се в склада!

След разследване на “Господарите”: Агенцията по храните в Пловдив проверява доставките в детските заведения

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции