<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=201019" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Служителка" ...

Два футболни фена са арестувани за гавра със загубило битката с рак момче (снимка)

02 Октомври 2023
0 2242

Два футболни фена са арестувани за гавра със загубило битката с рак момче. Двама мъже са арестувани, след като привърженик на мач на “Шефилд Уензди” е заснет да държи изображение на покойния фен на “Съндърланд” Брадли Лоуъри. От клуба веднага се разграничиха от постъпката на фена и пуснаха извинителен адрес. Полицията също действа мълниеносно.

Два футболни фена са арестувани за гавра със загубило битката с рак момче (снимка)

От “Уензди” се извиниха, след като в интернет се разпространиха снимки на фен, който изглежда показва снимка на Лоури на телефона си на трибуните на “Хилзбъро” по време на загубата им с 3:0 в Чемпиъншип срещу “Съндърланд” в петък. Привърженик до него също е заснет да се смее. Ето какво знае полицията в Южен Йоркшир:

Случай на расизъм срещу дете, прикриван 18 месеца, разяри скандал (видео)

“Полицаи са арестували двама мъже във връзка с текущо разследване на нарушения на обществения ред след футболен мач. Вчера (29 септември) беше съобщено, че двама мъже са извършили акт на оскърбление на общественото благоприличие след мача между “Шефилд Уензди” и “Съндърланд”, който се проведе на “Хилсбъро”. Тази вечер (30 септември) служителите са арестували двама мъже на възраст 31 и 27 години по подозрение, че са нарушили общественото благоприличие. И двамата остават в полицейския арест.”

Лоуъри почина през 2017 г. на шестгодишна възраст. Той беше диагностициран с невробластом – рядка форма на рак в детска възраст. Малчуганът беше привърженик на Съндърланд. Освен това завърза приятелство с тогавашния нападател на клуба Джърмейн Дефоу. През 2017 г. на името на Лоуъри е създадена благотворителна фондация.

Източник: The Athletic

Два футболни фена са арестувани за гавра със загубило битката с рак момче

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    02 Октомври 2023

    Без да знаем защо са показали негова снимка не можем да определим гавра ли е.

Реакции