<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=201032" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдия бе отка...

Наказаха играч от НБА за ексхибиционизъм

02 Октомври 2023
0 159

Наказаха играч от НБА за ексхибиционизъм. Националната баскетболна асоциация (НБА) обяви в петък, че бившият играч на Сан Антонио “Спърс” Джошуа Примо е наказан с четири мача лишаване от състезателни права без заплащане за “поведение в ущърб на лигата”. Разследване на лигата установи, че “Примо се е държал неподходящо и обидно, като е излагал тялото си пред жени”.

Наказаха играч от НБА за ексхибиционизъм
(AP Photo/AJ Mast, File)

“Спърс” прекратиха договора на Примо през октомври миналата година във връзка с обвиненията, отправени срещу него от бивш спортен психолог, който е имал договор с отбора. Психоложката твърди, че играчът се е разкрил пред нея по време на терапевтични сесии. По време на обвиненията адвокатът на Примо нарече обвиненията срещу него неверни.

Арестуваха четирима футболисти на “Реал” Мадрид

През ноември 2022 г. психоложката подава съдебен иск срещу Spurs, като твърди, че ръководството на организацията не е предприело действия въпреки “многобройните ѝ оплаквания за некоректното сексуално поведение на Примо”. Според нейния адвокат искът е бил уреден през ноември.

Примо не е играл в НБА след освобождаването му от Спърс. Преди дни обаче той подписа договор с отбора на Лос Анджелис “Клипърс”. Потенциалното му завръщане обаче ще бъде отложено именно от наказанието, което Лигата му наложи. 21-годишният гард бе сред най-обещаващите играчи в първите си два сезона в Сан Антонио. “Шпорите” използваха 12-ия избор в Драфта през 2021 г., за да се сдобият с правата му. Във втория си сезон той вкарваше средно по 7 точки и раздаваше по 4,5 асистенции.

Наказаха играч от НБА за ексхибиционизъм

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции