<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=201218" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Още един "ист...

Приятелката на убития Ангел: Ти беше моят свят

03 Октомври 2023
0 4628

Две – това беше нашето число, втори август – нашата дата, две чисти сърца биещи като едно. Две искрени усмивки търсещи радостите в живота. Ти беше моят свят, моят лъч светлина, моята опора, моят Дом.” Така започва любовното послание на приятелката на убития Ангел Йоанна Танева. Тя сподели своите чувства на профила си във Facebook.

21-годишният Ангел Здравков бeше намушкан от 18-годишен младеж в петък, а трагедията се разигра в Пазарджик. Извършителят беше издирван в няколко района на България, след като избяга от местопрестъплението и се опита да се укрие. В неделя беше арестуван на жп гарата в София.

Приятелката на убития Ангел: Ти беше моят свят
източник: Facebook

Родителите на намушкания смъртоносно младеж в Пазарджик: Няма живот след това (видео)

Думите никога няма да стигнат, за да опиша кой беше ти, а и честно казано не искам. Искам да съм егоист, да съхраня в сърцето си всеки наш момент, всеки жест, всеки миг, всяка емоция , искам всичко да е лично , тайно между нас – да знаем само ти и аз.“, изказва болката си неговата половинка.

Всеки ден имах едно съобщение- Йо как си , какво правиш , а аз да ти отвърна Ането ми – всичко е наред. Едно обаждане , което чакам и чакам и вече знам , че няма да получа. Един меден глас и заразен смях , който винаги успяваше да изкара човек от най-лошите му дни и да ги превърне в много по-добри. Къде си ти сега ? Питат ме – Как ще продължа без теб – не знам? Взеха те от мен , от нас. Не мога да те докосна, не мога да те чуя, не мога да ти кажа тези наши Две толкова специални и любими думи.

Закъснях и съжалявам.

Две деца, две души, две сърца. Сега едно сърце ще бие и за две. Мой свят, моя опора, мой дом. Ти си моят Ангел. Обичам те е малко , за да се опише нашата любов.

Обичам те винаги – завинаги.

Твоя Йоанна.” завършва опечаленото момиче.

, заПриятелката на убития Ангел: Ти беше моят свят

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции