<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=201235" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Далечни гост...

Стана ясно колко пари ще направи Фюри от мача с Усик

03 Октомври 2023
0 389

Стана ясно колко пари ще направи Фюри от мача с Усик. Американският промоутър Боб Аръм намекна, че Тайсън Фюри може да спечели около 200 млн. долара за двубоя си с Олександър Усик в Саудитска Арабия. Това е мачът, в който ще бъде определен новият безспорен шампион в тежка категория.

Стана ясно колко пари ще направи Фюри от мача с Усик
(AP Photo/Ian Walton, File)

Боб Аръм разкри, че Тайсън Фюри може да спечели близо 200 млн. долара за битката за неоспоримата титла с Олександър Усик. Това стана само няколко седмици, след като “Циганския крал” заяви, че “няма пари” от битката с украинеца. В петък следобед бе обявено, че Фюри и Усик са се договорили да поставят на карта всички световни титли през зимния период. Историческият двубой ще се състои на 23 декември или по-късно през януари.

Уредиха най-големия бой в бокса

Съобщението беше шокиращо за феновете на бокса по целия свят. Фюри, който се бие с Франсис Нгану на 28 октомври, само преди седмица прекрати преговорите за подобен двубой. Циганският крал заяви пред Mail Sport, че се интересува само от финансово изгодни двубои и че Усик “не го бива” заради езиковата бариера.

Сега обаче Аръм разкри, че Фюри ще заработи над 100 млн. долара. Според информацията чекът на 35-годишния боксьор ще бъде по-близо до 200 млн. долара за дългоочакваната битка. След мача “Циганския крал” или Усик ще стане първият неоспорим шампион в тежка категория от 1999 г. насам и първият в ерата на четирите пояса.

Стана ясно колко пари ще направи Фюри от мача с Усик

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции