<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=201244" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стана ясно ко...

Бивш полицай: “Флорентино Перес подкупваше съдии преди Барса” (видео)

03 Октомври 2023
0 214

Бивш полицай: “Флорентино Перес подкупваше съдии преди Барса”. Стряскащи обвинения по посока собственика на “Реал” Мадрид бяха отправени от Хосе Мануел Виярехо. Той е бивш полицейски комисар и в телевизионно интервю описа начина, по който процедира системата за натиск на влиятелния президент на “кралския клуб”.

Бивш полицай: &#8220;Флорентино Перес подкупваше съдии преди Барса&#8221; (видео)
Скрийншот: RAC 1

В обширен разговор с журналиста Жорди Басте Вилярехо коментира: “Флорентино Перес е подкупвал съдии преди Барса. Той е недосегаем. Той знае защо. Всеки, който се осмели да изобличи Флорентино, би се самоубил. Невъзможно е да се преследва нещо, което засяга Флорентино Перес”.

От “Реал” Мадрид веднага опровергаха подобни твърдения. От клуба дори обявиха, че ще съдят Виярехо. Ето цялото становище на “белия балет”: “Президентът на ФК Реал Мадрид Флорентино Перес разпореди незабавно да бъдат заведени съответните съдебни дела срещу бившия комисар Вилярехо за фалшивите обвинения, отправени по каталунската радиостанция RAC1.

Шефът на Ла Лига няма да се колебае да изхвърли “Барселона”

Всичко това се разярява в хода на мащабното разследване по случая “Негрейра”. Според обвинението ръководни органи са подкупвали съдии за мачовете си в местната “Ла Лига”. Те са замаскирали плащанията на стойност около 7 милиона евро като такива за “консултантски услуги”. В течение на разследването се намесиха различни органи, като “Барселона” може да бъде изхвърлена и от елита на испанския футбол, и от турнирите на УЕФА.

Бивш полицай: “Флорентино Перес подкупваше съдии преди Барса”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции