<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=201271" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Напрежение п...

Явор Божанков: Чудих се защо “протестиращите” отказват среща с Денков, тази снимка казва повече от хиляди думи

03 Октомври 2023
0 2147

Явор Божанков: Чудих се защо “протестиращите” отказват среща с Денков, тази снимка казва повече от хиляди думи. Това каза народният представител от ПП-ДБ в публикация във Facebook-а си.

Напрежение преди срещата на енергетици и миньори с власттa (видео)

“Когато копейките опитаха да яхнат земеделците буквално ги изхвърлиха, като радиоактивен руски отпадък. Жалко, че тези ги употребяват по този отвратителен начин. А те явно нямат нищо против”, казва Божанков. И добавя, че човекът по средата е от ТЕЦ “Бобов дол” на Ковачки. “Чудя се дали са предложили държавни субсидии за италианския боклук. Ей така. Да ни тровят на двойна печалба”, казва още той.

“ВъZраждане и ИТН играят с Ковачки! Те подклаждат протестите, като защитават частните интереси на енергийната олигархия, а НЕ интересите на протестиращите. Лично Копейката издърпа столче на шефа на ТЕЦ Бобов дол”, добавя колегата му от парламентарната група на ПП-ДБ Венко Сабрутев.

Явор Божанков: Чудих се защо &#8220;протестиращите&#8221; отказват среща с Денков, тази снимка казва повече от хиляди думи
снимка: Facebook/Явор Божанков

“Копейкин получи пореден силен шамар от протестиращите. Сравнявам го с изгонването му от протеста на зърнарите. Опитаха се да взривят срещата, като направят типичните за ВъZраждане циркове, за което им трябваше публично излъчване на срещата. Но лично протестиращите му казаха да си загаси телефона и да мълчи”, допълва Сабрутев.

Припомняме, че първоначално министър-председателят акад. Николай Денков покани протестиращите миньори и енергетици на среща в Министеркия съвет. След като отказаха, пожелаха да отиде и да се срещне с тях на блокадата. Премиерът покани протестиращите на среща на място, при което отказаха да се отзоват и поискаха среща в Народното събрание. Явно, за да могат да седнат до хората, които ги използват за дивиденти. Жалко, че трябва да бъде за сметка на проблем със замърсяването, който се нуждае от истинско решение.

Явор Божанков: Чудих се защо “протестиращите” отказват среща с Денков, тази снимка казва повече от хиляди думи

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции