<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=201504" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Енергетиците...

Стартира нов частичен ремонт по ремонтираната пет години ул. “Цар Шишман”

04 Октомври 2023
0 134

Стартира нов частичен ремонт по ремонтираната пет години ул. “Цар Шишман”. Честито на софиянци! От 5 октомври започва ремонт на кръстовището на ул. “Гурко” и ул. “Цар Шишман”. Нивото му ще бъде повдигнато, за да е по-видима пешеходната пътека. А и за да се ограничи скоростта на автомобилите, пише Дневник.

Припомняме, че на кръстовището, което предстои да бъде ремонтирано, миналия месец пиян шофьор блъсна и уби 15-годишно момче.

В края на септември пък завърши полагането на нова настилка по “Цар Шишман” и движението бе пуснато по цялата улица. С ремонта на кръстовището с ул. “Гурко” би трябвало окончателно да приключи обновяването на малката търговска улица, започнало преди пет години.

Стартира нов частичен ремонт по ремонтираната пет години ул. &#8220;Цар Шишман&#8221;
Снимка: Столична община

Срокът за изпълнение е три седмици, обявиха от Столичната община. През това време минаването с кола по ул. “Гурко” от бул. “Васил Левски” до ул. “Раковски” ще бъде спряно.

“По време на строителните дейности ще бъде изградена нова подземна инфраструктура, пътна основа и настилка”, се изрежда в съобщението на общината.

Ремонтът на кръстовището е част от обществената поръчка на Столичната община за ул. “Цар Шишман” и съседната “Шести септември”, спечелена от фирма “Парсек груп”. В момента “Шести септември” също е разкопана.

Голямото пренареждане на пренаредените жълти павета започва сега… за n-ти път

Стартира нов частичен ремонт по ремонтираната пет години ул. “Цар Шишман”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции