<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=20167" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фейсбойко ра...

Бъдете Господари на празниците и спечелете тениски с автографи от Зуека и Рачков – ето как

24 Декември 2015
0 1468

Скъпи приятели, стартирахме поредна възможност, с която можете да се сдобиете с тениски на Господарите. Този път те са и с автографи на водещите Зуека и Рачков.

 

Според правилата, тениските могат да бъдат ваши, ако ни изпратите празничната си украса и/или празничната си елха вкъщи – вижте повече

 

Избрали сме да ви покажем елхите на двама наши зрители и ще ви споделим техните писма.

 

1. "Това е моята коледна елха, украсена с любов и желание. На празниците ще съм с близки роднини и приятели и ще споделим щастливи мигове заедно. На 25 години съм аз, Момчил се казвам и пожелавам и на Вас една щастлива Коледа!”

 

2. "Здравейте! Пише Ви Преслав Петров от гр. Русе. Аз и приятелката ми Елица Пенчева украсихме тази великолепна Коледа елха заедно и й се радваме вече повече от 10 дни. Купихме естествена елха в саксия (която редовно поливаме и полагаме големи грижи за нея), тъй като след Коледните и Новогодишни празници ще си я засадим на вилата и се надяваме да можем да й се радваме още дълги години. Относно предстоящите празници, тях ще ги посрещнем в семеен кръг, за да можем всички заедно да си подарим по един или няколко подаръка, както и да си пожелаем всичко най-хубаво занапред! Весели празници на Господари на ефира! Поздрави, Преслав Петров"

 

Не пропускайте и вие да ни изпратите вашата елха или празнична украса – можете да го направите през нашата онлайн платформа.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции