<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=201890" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лейди Гага ня...

Още една американска звезда е обвинена в сексуално насилие (видео)

06 Октомври 2023
0 245

Още една американска звезда е обвинена в сексуално насилие. Това е 34-годишният певец Джейсън Деруло, съобщи BBC. Делото за сексуален тормоз е заведено от Емаза Гибсън, която е имала подписан договор със звукозаписната компания на музиканта.

25-годишната Гибсън твърди, че е била травмирана от преживяното. Деруло пък отрича твърденията и ги определя като „напълно фалшиви и обидни“.

Жалбата срещу Деруло е подадена във Върховния съд на Лос Анджелис в четвъртък. Емаза Гибсън посочва, че той ѝ е обещал успех, след което ѝ е отнел тази възможност.

Тя обвинява певеца в сексуално насилие, нарушаване на договора, тормоз и насилие.

„Нямам нищо, започвам от нулата“, коментира изпълнителката в интервю за NBC News в сряда.

В документите по делото Гибсън обяснява, че Деруло ѝ предложил договор с лейбъла си Future History през август 2021 г. Започнали са да работят заедно още през ноември.

Тя обаче твърди, че певецът многократно я е притискал да общува с него и е имало „търсене на секс в замяна на успех“. Предлагал ѝ е също участие в ритуали с употреба на кокаин и големи количества алкохол.

Адвокатът на Гибсън нарече поведението на Деруло “подло”. 

В изявление, публикувано в Instagram, Джейсън Деруло заяви, че е против всички форми на насилие и подкрепя хората, които преследват мечтите си.

Живея позитивно и затова се чувствам дълбоко засегнат от тези лъжливи обвинения“, се казва още в изявлението.

Гибсън, чийто договор бе прекратен през септември 2022 г., претендира за неплатени заплати, загуба на доходи и отложено обезщетение. Също и за допълнителни обезщетения за преживян емоционален стрес.

Джейсън Деруло изби предните си зъби с въртяща се царевица, ден по-късно разкри, че е шега (видео и снимки)

Още една американска звезда е обвинена в сексуално насилие (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции