<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=202098" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арестуваха п...

Дрейк се оттегля от музикалната сцена

09 Октомври 2023
0 789

Лоша новина за феновете – Дрейк се оттегля от музикалната сцена. И макар да е възможно решението му да е само временно, той явно наистина се нуждае от време за себе си.

Носителят на множество награди рапър обяви, че си взема почивка от музикалната си кариера, за да се съсредоточи върху здравето си. Част от неразположенията му включват стомашни проблеми, предава The Guardian.

Дрейк е похарчил 1 милион долара в стриптийз клуб вечерта след трагедията на Astroworld (видео)

Роденият в Канада изпълнител сподели, че ще си вземе отпуск от около година. Изявлението бе направено часове след издаването на новия му албум For All the Dogs.

Той трябваше да изнесе концерти в родния си град Торонто в петък срещу събота вечерта. Няколко планирани представления бяха отложени след новината.

Рапърът Дрейк издаде своя стихосбирка

Подробности

Говорейки в своята радио програма SiriusXM Table for One в петък, 36-годишният изпълнител каза: „Вероятно няма да правя музика известно време, ще бъда честен. Трябва да се съсредоточа върху здравето си преди всичко – и скоро ще говоря за това. „Нищо кой знае какво, но… искам хората да са здрави, а аз имам най-лудите проблеми от години със стомаха си.“

Той добави: „Ще заключа вратата на студиото за малко. „Дори не знам какво е малко. Може би година или нещо подобно. Може би малко по-дълго.”

Дрейк се оттегля от музикалната сцена
The Come Up Show – https://www.flickr.com/photos/thecomeupshow/28082662994/in/album-72157671052327671/

По-късно Дрейк публикува клип от радиопрограмата в Instagram, казвайки на своите 143 милиона последователи: „Ще се видим, когато се видим“.

Той трябваше да проведе концерти в Денвър, Ню Орлиънс, Нешвил и Кълъмбъс, Охайо.

Обложката на For All the Dogs, деветият му студиен албум, е нарисувана от петгодишния му син Адонис, който също участва в музикалния видеоклип към сингъла 8AM in Charlotte и рапира в песента Daylight.

Здравето винаги е на първо място, така че пожелаваме на Дрейк успех и скорошно възстановяване!

Дрейк се оттегля от музикалната сцена

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции