<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=202268" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Цяла нощ удар...

Национал на България остава блокиран в Израел

10 Октомври 2023
0 222

Футболистът на национлания отбор по футбол на България Йоан Стоянов остава блокиран в Израел. Халфът на “Апоел” Беер Шева няма как да се прибере в София с помощта на консулството и е получил отказ за съдействие от там. Причината за това е, че той не е нито турист, нито е на лечение, а има и двойно гражданство. Така ще трябва да се търсят други варианти за неговото транспортиране.

Национал на България остава блокиран в Израел
Снимка: Минко Чернев/БТА (ЕК)

Това разкри пред “НОВА” председателят на Центъра за еврейско-българско сътрудничество “Алеф” Алберта Алкалай. Стоянов е сред повиканите от Младен Кръстаич с предстоящата квалификация с Литва и контролата с Албания. Йоан Стоянов в момента е в хотел в Тел Авив. Докато останалите национали вече тренират на базата в “Бояна”.

Национал на България остава блокиран в Израел
Снимка: Христо Касабов/БТА (БТ)

Припомняме ви, че политическата ситуация в Израел е извънредна заради нападението на групировката Хамас. Много убити и ранени мирни израелски граждани предизвикаха истински шок и ужас в целия свят. Израел отговори с действия на армията си и мобилизация на 300 хиляди войници.

“Лъвовете” се надъхаха преди срещите с Литва и Албания

Национал на България остава блокиран в Израел

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции