<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=202657" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Путин излезе ...

Флойд Мейуедър прати личния си самолет на помощ в Израел

12 Октомври 2023
0 591

Флойд Мейуедър прати личния си самолет на помощ в Израел. Легендарният боксьор доставя продукти от първа необходимост на Израел с частното си превозно средство след нападенията на Хамас. Бившият световен шампион е един от най-гласно подкрепящите Израел спортисти, докато боевете с Палестина продължават.

Флойд Мейуедър прати личния си самолет на помощ в Израел

Около 1200 граждани бяха убити в градове близо до ивицата Газа. Сега боксовата икона е осигурила частен самолет, който да превози доставки до региона. Това е допълнителна подкрепа за израелския народ. В репортажа на TMZ се твърди, че пилотите на Мейуедър Ей Джей Рейми, Крис Хавиер, Сам Книскърн и Фрийман Блакни са натоварени със задачата да превозят помощта до Близкия изток.

Франция забрани проявите в подкрепа на Палестина (видео)

На борда на самолета има множество различни материали. Сред тях са храна и вода, както и бронежилетки за ЦАХАЛ (Израелските сили за отбрана) и цивилни граждани. Това е последният подобен акт от страна на Мейуедър. През лятото той също така оказа подкрепа на жертвите на пожарите в Мауи. В този случай 46-годишният боксьор помогна на около 70 семейства с храна, подслон и транспорт след горските пожари в Хавай, при които загинаха около 98 души.

Сега Мейуедър се присъедини към редица знаменитости, които осъдиха действията на Хамас. Той се включи в социалните мрежи, за да изрази подкрепата си за израелския народ. На страницата си в Instagram той публикува своя снимка от предишно посещение в Йерусалим с надпис: “Заставам на страната на Израел срещу терористите от Хамас.”

Флойд Мейуедър прати личния си самолет на помощ в Израел

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции