<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=202780" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дилър връхле...

Задържаха за побой бащата на бияча от Перник Васил Михайлов – прокурор Бисер Михайлов

13 Октомври 2023
0 9017

Задържаха за побой бащата на бияча от Перник Васил Михайлов – прокурор Бисер Михайлов. Причината – побой над съпругата му. По неофициална информация това е станало през изминалата нощ. Засега той е задържан за 24 часа по Закона за МВР. Бисер Михайлов беше заместник-окръжен прокурор на Перник, но след скандалите около сина му Васил, той беше преназначен като редови прокурор в Перник. 

Задържаха за побой бащата на бияча от Перник Васил Михайлов &#8211; прокурор Бисер Михайлов

Жена, получила заплаха за убийство от Васил Михайлов, говори пред “Господарите” (РЕПОРТАЖ)

Явно крушата не пада по-далеч от дървото. Васил Михайлов има личен пример за поведение. Да не се чудим после какво се случва с децата на насилниците. Да не се чудим и защо таткото-прокурор толкова упорито си мълчеше за поведението на сина си. Как няма да мълчи, като изглежда именно той го е научил на тези “практики” за “комуникация”. Дано този път видим адекватно, бързо и справедливо правосъдие!

Задържаха за побой бащата на бияча от Перник Васил Михайлов – прокурор Бисер Михайлов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Йорданов

    13 Октомври 2023

    Ако го бяха уволнили навреме можеше да не се стигне до там. Отдавна трябваше да приемат ,ако за прокурори, съдии и висши магистрати, които не могат да озаптят собствените си деца да биват моментално уволнявани от държавна служба, без право повече да заемат такава до живот.

Реакции