<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=202884" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха за ...

Съпругата на прокурора от Перник смята побоя от мъжа си за нормален битовизъм

13 Октомври 2023
0 2795

Съпругата на прокурора от Перник смята побоя от мъжа си за нормален битовизъм. Днес по-рано стана известно, че Бисер Михайлов е пребил жена си, а тя не съдейства на разследващите по случая, защото смята, че се е случил нормален битов конфликт. Това обявиха градският прокурор на София Илиана Кирилова и говорителят на Софийската градска прокуратура (СГП) Христо Кръстев, пише Дневник.

Задържаха за побой бащата на бияча от Перник Васил Михайлов – прокурор Бисер Михайлов

Кръстев уточни, че предвид физическото ѝ състояние това е разбираемо, тъй като тя казва, че е изпаднала в безсъзнание и не си спомняла нищо. Допълни, че прокуратурата към момента поддържа, че става въпрос за нанесена средна телесна повреда. Независимо дали съпругата на Михайлов иска или не иска да се води разследване, прокуратурата е длъжна да установи обективната истина.

По думите на Кирилова малко след полунощ днес е получила съобщение, че магистратът е пребил жена си. Дежурен следовател при СГП е посетил местопроизшествието. Като е извършил оглед и е образувал досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда в условията на домашно насилие. Извършени са разпити на свидетели и освидетелстване на лица. Ще бъде назначена съдебномедицинска експертиза и делото ще бъде докладвано на прокурор при СГП, който да извърши преценка дали са налице достатъчно данни за привличане на магистрата в качеството на обвиняем и съответно за взимане на мярка за неотклонение спрямо него.

Съдебномедицинска експертиза ще установява дали става въпрос за лека или средна телесна повреда. По тялото на прокурора също имало следи от одраскване. Ще се проверява дали са от побоя.

Бисер Михайлов остава в ареста за 72 часа. Предстои да му бъде повдигнато обвинение. Държавното обвинение ще иска от съда Михайлов да остане за постоянно в ареста, защото деянието е с висока степен на обществена опасност. Освен това той живее под един покрив с жертвата.

Съпругата на прокурора от Перник смята побоя от мъжа си за нормален битовизъм
снимка: iStock

Кои са семейство “Михайлови”?

Синът на прокурора – Васил Михайлов, се прочу в обществото, след като в последната над година се появиха редица клипове, на които се вижда как пребива хора. Срещу него бяха подадени сигнали от пострадали. В началото на месеца съдът в Сливница го осъди условно за две престъпления, извършени в Перник. За закана с убийство и причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Делото в Софийския районен съд продължава, като следващото заседание е насрочено за ноември. По него Михайлов е с наложена мярка за неотклонение от съда “домашен арест”. След като се разбра за действията на сина му, Бисер Михайлов беше освободен от поста заместник окръжен прокурор на Перник, но остана редови прокурор. За съжаление, явно Васил не е имал от кого друг да вземе пример и както баща си е посегнал на приятелката си. Тя е повдигнала обвинение срещу него за четири закани за убийство и побой.

Не разбираме обаче защо съпругата на прокурора предпочита да го защити и да си замълчи. Надяваме се силата на закона да ѝ даде смелост и насилникът да си получи заслуженото.

Съпругата на прокурора от Перник смята побоя от мъжа си за нормален битовизъм

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • eerer

    14 Октомври 2023

    Искате ли луд секс за 2-3 часа, силна ерекция, продължителна липса на еякулация и повишен тестостерон! Сега е възможно и безопасно! Сега това нещо вече е в открита продажба ------> https://mub.me/neoix

Покажи всички Скрий

Реакции