<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=202973" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Студенти сиг...

Странни обувки излизат на мода в Европа (снимки)

14 Октомври 2023
0 49287

Странни обувки с леко комичен вид излизат на мода в Европа, пише Dir.bg. Те бяха представени по време на Седмицата на модата в Париж.

Всичко започна през февруари тази година, когато американският лейбъл “MSCHF” за първи път предизвика интереса на публиката, след като представи своя “голям червен ботуш”.

Изглеждащи така сякаш директно са изскочили от страниците на японската манга поредица от 1990 г. “Astro Boy”, гигантските ботуши, изработени от специална пяна, са едновременно носталгични, футуристични и напълно абсурдни.

Унисекс ботушите може и да изглеждат налудничаво, но набързо събраха почитатели и дори се превърнаха в поредния моден тренд в Tik Tok. Впоследствие те намериха своите фенове и сред част от звездите – от Doja Cat и Lil Nas X до Iggy Azalea и Janelle Monáe.

Трендът провокира и други марки да създадат масивни обувки, които вече стават любими на почитателите на модата и всички, които следват последните тенденции.

Странни обувки излизат на мода в Европа (снимки)

Вие бихте ли носили такива? Вижте още модели във видеото горе.

Странни обувки излизат на мода в Европа

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Тути

    16 Октомври 2023

    НИКОГА, с това ще се пребиеш. Да си ги носят евроатлантиците.

Покажи всички Скрий

Реакции