<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=203225" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рекорд: Бурка...

“Taylor Swift: The Eras Tour” се превръща в най-печелившия концертен филм в историята (видео)

17 Октомври 2023
0 290

“Taylor Swift: The Eras Tour” се превръща в най-печелившия концертен филм в историята. Хиляди фенове на Тейлър Суифт се стекоха в кината в петък вечер със светещи пръчици и гривни за приятелство в ръка, за да гледат концертния филм на поп звездата за турнето Eras Tour.

Филмът, който продължава малко под три часа, се очаква да направи стотици милиони долари по целия свят, след като се превръща в най-печелившия концертен филм в историята, пише Sky News.

Филмът получи изключително положителни отзиви и има защо. Заснет от няколко концерта, проведени на стадион SoFi в Лос Анджелис през август, хитовете на Суифт и още по-впечатляващата енергия и издръжливост го правят уникален и така харесван от феновете.

Популярността на Суифт е толкова всеобхватна, че тя избута пускането на филма с един ден напред в САЩ и Канада поради „безпрецедентно търсене“.

В Обединеното кралство филмът счупи рекорда за най-много продадени билети през седмицата на отваряне на предварителната продажба за музикално събитие.

Американската верига киносалони AMC Theaters Distribution по-рано каза, че филмът за Суифт е подобрил рекорда за най-високи приходи от продажба на билети за един ден в 103-годишната история.

“Taylor Swift: The Eras Tour” счупи рекорда и за най-печелившия концертен филм в историята една седмица преди излизането му. Глобалните предварителни продажби на билети надхвърлиха 100 милиона долара към 6 октомври.

&#8220;Taylor Swift: The Eras Tour&#8221; се превръща в най-печелившия концертен филм в историята (видео)

Концертът в Обединеното кралство ще бъде следващата година. Турнето ще мине през Единбург, Ливърпул, Кардиф и Лондон.

Тейлър Суифт постигна нов рекорд

Припомняме, че през август Тейлър Суифт отново постигна рекорд. Тя стана първата изпълнителка, достигнала повече от 100 милиона стриймвания в Spotify за месец. Платформата обяви новината чрез социалните страници на Spotify, като написа: „Поведение на кралицата. На 29 август Тейлър Суифт стана първата жена изпълнител в историята на Spotify, достигнала 100 милиона месечни слушатели“.

“Taylor Swift: The Eras Tour” се превръща в най-печелившия концертен филм в историята (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции