<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=203241" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Крушата не па...

Служител на столична детска ясла разказва на агресия на медицинска сестра към децата (видео)

17 Октомври 2023
0 1681

Служител на столична детска ясла разказва на агресия на медицинска сестра към децата в ефира на NOVA. Случаят е от 131-а детска градина „Флора” в “Манастирски ливади-Изток”.

„На 11 октомври ми беше първият работен ден. В 13. 00 ч., когато децата си легнаха, си тръгнах по свое желание. Отношението на медицинската сестра не е нормално. Побутваше децата, обиждаше ги. Позволи си да удари едно от тях. Хранеше ги на сила, защото не трябвало да се изхвърля храна. Казах й, че това не е редно и тя ми се извини. Директорката не беше на работа, имаше заместник. Обясних какво съм видяла и й казах, че исках да напусна. Директорката ми предложи да ме премести в друга група, но отказах”, разказа жената, подала сигнала. По думите ѝ в градината няма топла вода, а гърнетата на децата са в лошо състояние.

Служител на столична детска ясла разказва на агресия на медицинска сестра към децата (видео)

От Районната община съобщават, че е започнала проверка по случая.

„Поискани са писмени обяснения на всички служители. Децата са спокойни, ежедневно влизам в групата. Няма място за притеснение. Относно водата, тя е топла, но не гореща, защото сме на слънчеви колектори. До момента не са постъпвали оплаквания от родители .Г-жа Славкова е изключително мила и спазва всички правила”, обясни Камелия Котева.

Родители защитиха управата на градината и коментираха, че досега не е имало подобни проблеми.

Деца се разболяват масово заради лошите условия в столична детска градина (видео)

Пореден случай на съмнения за насилие в детска градина – този път в Добрич (видео)

Пореден случай на насилие над дете от възпитател в детска градина (видео)

Коментарът на “Господарите”

Това е пореден случай на агресия над деца в детска градина или ясла. Пореден пример какво поведение НЕ трябва да демонстрират хората, на които поверяваме грижите за децата. След време тези деца ще повторят действията на възрастните, а ние отново ще се чудим откъде е дошла тази агресия. У дома и в детските градини, а по-късно и в училище децата учат много повече от примерите, които им даваме, отколкото от книгите и учебниците, с чието съдържание се запопзнават. Затова е важно с тях да работят подготвени специалисти, които наистина обичат работата си. Не образованието прави педагога добър, а отношението му и любовта, която предава на децата.

 

Служител на столична детска ясла разказва на агресия на медицинска сестра към децата

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции