<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=203319" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стана ясно ко...

Кръстаич: “Проблемът не е Кръстаич, ако кажете, подавам оставка!”

17 Октомври 2023
0 466

Кръстаич: “Проблемът не е Кръстаич, ако кажете, подавам оставка!” Националният селекционер на България направи интересен коментар на сериозния трус, в който влезе българския футбол след поражението от Литва на националния стадион”Васил Левски”. Ето изявлението на селекционера преди контролата срещу Албания в Тирана:

Кръстаич: &#8220;Проблемът не е Кръстаич, ако кажете, подавам оставка!&#8221;
Снимка: Асен Тонев/БТА (ПБ)

В отбора има деца, които не играят в клубовете си, но по-добри от тях няма. Ще видите с времето, че ще съм бил прав. Не е моментът да говоря тук за големия проблем в българския футбол, защото ще изглежда като оправдание. Ако в българското първенство не играят българи, по-добре да го закрием. Трябва да се грижим за нашите деца. Ако това продължи като тенденция, вас скоро няма да ви има.”

Стана ясно кога ще бъде уволнен Младен Кръстаич

Аз съм тук, както виждате. Не искам да има напрежение към момчетата, върху мен може. Мачът е приятелски, очаквам морална подкрепа. Каквото има, хвърляйте го към мен. Най-важното не е дали аз ще остана, а момчетата. Проблемът не е Кръстаич, а момчетата да се развиват.”

Всички искаха подмладяване на националния отбор. Кръстаич го направи и започна да гради нещо, което не бе правено досега. Първите мачове започнахме добре. Мисля, че когото и да питате, който разбира от футбол, ще каже, че се иска време”, коментира Десподов. След това пое вината за представянето върху себе си и своите съотборници: “Ако срещу Сърбия и Черна гора можехме да говорим за малшанс, срещу Литва можем да говорим за наши грешки. Да поемаш отговорност е другия мач покажеш друго нещо. Ако има нещо критикувайте мен. Така се поема отговорност. Ако кажете, ще подам оставка, няма проблем.”

Кръстаич: “Проблемът не е Кръстаич, ако кажете, подавам оставка!”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции