<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=203588" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бербатов: Тря...

Ужасяваща контузия слага край на сезона за Неймар (видео)

19 Октомври 2023
0 1311

Ужасяваща контузия слага край на сезона за Неймар. Кошмарната серия за бразилския нападател продължава. След близо 6-месечно възстановяване от травма в глезена, Неймар получи още един удар в мач от световните квалификации срещу Уругвай. По последни данни бразилецът ще пропусне всички мачове поне до средата на юни.

Ужасяваща контузия слага край на сезона за Неймар (видео)
(AP Photo/Matilde Campodonico)

Ето какво съобщи бразилската футболна конфедерация по темата: „Нападателят ще бъде подложен на хирургическа процедура, на дата, която все още не е определена, за коригиране на нараняванията. Медицинският отдел на бразилския национален отбор, под ръководството на д-р Родруго Ласмар, и Ал Хилал са в постоянен контакт и са съгласувани с възстановяването на спортиста.“

Роналдо вилнее при нов разгром на Португалия (видео)

От саудитския клуб на Неймар – “Ал Хилал” също потвърдиха лошата новина: “Медицинските тестове, които премина Неймар, потвърдиха скъсване на предна кръстна връзка и скъсване на менискус в коляното. Предстои да бъде извършена операция, а след това ще бъде назначена възстановителна програма.” Най-близката цел за завръщане на терена за Неймар е Копа Америка. Първенството на Южна Америка започва на 14-и юни. Това все пак е доста оптимистичен срок, съдейки по характера на травмата.

Това е поредната зловеща травма за Неймар. Веднага подкрепата си за бразилеца изяви бившият му съотборник в “Барселона” Лео Меси. Той качи снимка на двамата в социалните мрежи със следното послание: “Много сила, Неймар!”

Ужасяваща контузия слага край на сезона за Неймар

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции