<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=203602" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ужасяваща ко...

Меси върна времето назад: “върза на фльонга” двама (видео)

19 Октомври 2023
0 420

Меси върна времето назад: “върза на фльонга” двама. Един от най-добрите футболисти в историята продължава да показва, че класата е вечна. Престоят му в МЛС може и да не го среща с най-добрите играчи в момента всеки ден, но му позволява отново да показва неземните си качества.

Меси върна времето назад: &#8220;върза на фльонга&#8221; двама (видео)
Скрийншот: X

Този път той го направи по време на мач на неговия “Интер” Маями за първенството. В ситуация, в която бе обграден от двама защитници, магьосникът от Росарио направи така, че единият на два пъти да усети тревата със задните си части, а другият да се чуди какво точно се случва пред очите му.

Ужасяваща контузия слага край на сезона за Неймар (видео)

Въпреки липсата на гол от цялата ситуация, Меси още веднъж напомни за дните, в които минаваше на рейд през цели защити и отбелязваше по над 90 гола на година, както се случи през 2012 г. Сега, 11 години по-късно, аржентинецът отново е в светлината на прожекторите и е основен фаворит за спечелването на Златната топка.

Меси върна времето назад: “върза на фльонга” двама

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции