<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=203627" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Една от най-г...

Синът на брутално пребитата с метален прът жена: Днес можеше да сме на гробищата (видео)

19 Октомври 2023
0 323

Синът на брутално пребитата с метален прът жена: Днес можеше да сме на гробищата. Преди няколко дена Стефка Терзийска от Благоевград беше жестоко пребита от непознат нападател. Жената заподозря бившия си мъж за поръчването на нанесени над нея побой.

Припомняме, че извършителят я дебнал пред жилището ѝ, след което ѝ се нахвърлил с безпощадни удари с метален прът в главата и лицето. Пострадалата е приета в болница с мозъчно сътресение, тежки наранявания и фрактури. Стефка е със средна телесна повреда – има сериозни наранявания по главата, ръцете и краката.

От нанесения побой, Стефка почти остава без зрение. Атаката е заснета от охранителни камери. За нападението е задържан 21-годишен криминално проявен мъж.

Синът на брутално пребитата с метален прът жена: Днес можеше да сме на гробищата (видео)

Жена заподозря бившия си за поръчването на нанесен над нея побой с метален прът (видео)

Семейството и близките на брутално пребитата се събират днес пред Съдебната палата в Благоевград под надслов „Не на насилието“. Те настояват за строго и справедливо наказание за извършителя на посегателството, който обжалва мярката си за неотклонение.

“Майка ми не е първата, а поредната жертва на подобен побой. Лечението ще продължи месеци. Още не мога да си обясня как е възможно да извършиш подобно нещо. Ако не е имало хора наблизо, днес щяхме да сме на гробищата. Това заяви в ефира NOVA синът на жертвата – Коста. 

Според него му чрез това събиране, гражданите ще изкажат съпричастност към жертвите на насилие. “Това не е нормално и допустимо, майка ми е в дългия списък от подобни случаи. Надявам се институциите да докажат вината на замесените, смята той.

„Не мога да повярвам, че по улиците се разхождат хора, които са способни на подобно нещо. Това не е човешко същество и трябва да бъде затворено”, ядосан е племенникът на жертвата.

Синът на Стефка призовава всеки, който иска, да се присъедини към тяхната група, която ще търси справедливост не само за майка му, но и за всички жертви на насилие.

Случаите на домашно насилие у нас са се увеличили с 60% за 8 месеца

Коментарът на “Господарите”

Вместо да намаляват, жертвите на насилие се увеличават с всеки изминал ден. Най-тъжното е, че собствената ни държава, която трябва да ни пази, всъщност позволява такива зверства да се случват. Не само позволява, но ги остава и безнаказани! Жертвите на насилие нямат желание да търсят правата си, защото знаят, че в българската съдебна система печели по-силният, по-богатият, човекът с повече контакти. И така до следващата жертва, до поредното разбито семейство, до още един отнет живот… И така докога?

Синът на брутално пребитата с метален прът жена: Днес можеше да сме на гробищата

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Жестоката истина!

    19 Октомври 2023

    Така докато не се затрие българските хора. Защото насилниците не гледат новините не им дреме за призивите , защото няма затвори които да поемат всички които заслужават затвор или психиатрична помощ. Защото за ниски заплати напускат надзиратели и медицински специалисти. НЕ ТРЯБВАТ ПРИЗИВИ , А КРАЙНИ МЕРКИ! Убийство при самозащита от насилник да не се наказва така всички насилници ще измрат, защото те не подлежат на поправка!

Реакции