<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=203679" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Синът на брут...

Обвиненият за бруталния побой над жена с метален прът остава в ареста (видео)

19 Октомври 2023
0 651

Обвиненият за бруталния побой над жена с метален прът остава в ареста, предаде NOVA. Това реши Окръжният съд в Благоевград, като не уважи жалбата на 21-годишния Кирил Лукаров срещу първоначалното решение на Районния съд.

Жена заподозря бившия си за поръчването на нанесен над нея побой с метален прът (видео)

Припомняме, че извършителят е дебнал жертвата Стефка Терзийска пред жилището ѝ, след което ѝ се нахвърлил с безпощадни удари с метален прът в главата и лицето. Пострадалата е приета в болница с мозъчно сътресение, тежки наранявания и фрактури. Стефка е със средна телесна повреда – има сериозни наранявания по главата, ръцете и краката. 

Обвиненият за бруталния побой над жена с метален прът остава в ареста (видео)
Снимка: Скрийншот, видео NOVA

От нанесения побой, Стефка почти остава без зрение. Атаката е заснета от охранителни камери. Жената заподозря бившия си мъж за поръчването на нанесени над нея побой. 

Днес, на влизане в залата, обвиняемият скри лицето си и остана напълно безмълвен. В залата той заяви, че не е извършил престъплението и поиска по-лека мярка.

Съдебният състав обаче прецени, че има опасност Лукаров да се укрие.

Обвиненият за бруталния побой над жена с метален прът остава в ареста (видео)
Снимка: Скрийншот, видео NOVA

Синът на брутално пребитата с метален прът жена: Днес можеше да сме на гробищата (видео)

По-рано през деня стотици се събраха пред Съдебната палата в Благоевград под надслов „Не на насилието“. Те изразиха подкрепата си към Стефка Терзийска, която продължава да се възстановява от тежките си травми в столична болница. Синът на жената също беше част от шествието.

Обвиненият за бруталния побой над жена с метален прът остава в ареста

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Светла

    19 Октомври 2023

    Хайде бе смелчага. Сега те е страх да се покажеш, но с пръта беше много смел.

Реакции