<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=203983" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: България е за...

Викове оставка към БФС във всички срещи от Първа лига

22 Октомври 2023
0 3830

С викове оставка към БФС във всички срещи от 14-тия кръг на Първа лига. Причина е недоволството от страна на феновете от начина на управление на родния футбол. Всичко ескалира след последните два мача на национлания отбор по футбол и сраманата загуба от Литва в София с 0:2 и от Албания в контрола със същия резултат.

Викове оставка към БФС във всички срещи от Първа лига

На мача между “Локомотив Пловдив” и Берое в 18-ата минута феновете на домакините започнаха да скандират “Оставка“. Привържениците на гостите пък опънаха транспарант със задраскана емблема на футболния съюз, придружена с текст “Оставка”. Минутата не е избрана случайно – символиката е свързана с 18-те години управление на президента Борислав Михайлов.

Викове оставка към БФС във всички срещи от Първа лига

Родни федерации скочиха на Йордан Лечков

На срещата между “Ботев Враца” и “Ботев Пловдив” феновете на канарчетата също не пропуснаха момента и скандираха “Оставка” като бяха подкрепени с аплодисменти от домакинските провърженици.

Феновете на “Локомотив София” издигнаха транспарант по време на мача срещу ЦСКА 1948. Той гласеше: :Мачове по обед в работни дни, а Литва в събота вечер ни го наби“.

Викове оставка към БФС във всички срещи от Първа лига

Гостуващите привърженици пък издигнаха плакат, на който се вижда логото на Българския футболен съюз и думите: „Пускай Преслава“.

Викове оставка към БФС във всички срещи от Първа лига

Организираните запалянковци на ЦСКА бяха поредната агитка в страната, която се включи в кампанията за искането на оставки от ръководството на родната централа. На стадион “Христо Ботев” към тях се присъединиха и феновете на Пирин. Всички заедно няколко минути пяха и скандираха против шефовете на Съюза. Посланието на “червените” “Неефективни школи, рухнали и празни стадиони, импотентен национален отбор – 478 дни срам и позор

Викове оставка к

ъм БФС във всички срещи от Първа лига

Видео: sportal.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции