<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=204344" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Известен сер...

Новото риалити Squid Game стартира през ноември (видео)

24 Октомври 2023
0 653

Новото риалити Squid Game стартира през ноември. „Игра на калмари“, хитовият южнокорейски сериал за игра на живот и смърт, е превърнат в риалити предаване на Netflix.

В „Игра на калмари: Предизвикателството“ изпитанията не застрашават живота на участниците, но са повторени много от елементите на сериала -участниците са 456, а  наградата е 4,56 млн. долара.

Заимствани са също и игрите, става ясно от трейлъра, където са показани жестокото състезание с гигантската кукла, която засича движение; изпитанието с издълбаването на фигурки в твърд  карамел; играта със стъклени топчета и други. Ще има обаче и напълно нови елементи, става ясно от синопсиса на предаването, пише Площад Славейков.

Играчите, които отпадат във всеки кръг, ще бъдат маркирани с черна течност.

Новото риалити Squid Game стартира през ноември (видео)
Снимка: стопкадър/видео

Инцидент при снимките на новото риалити Squid Game

„Игра на калмари: Предизвикателството“ ще постави на тест самите морални устои на участниците в  надпреварата им за голямата парична награда. Предстои да стане ясно дали приятелствата между участниците ще удържат жестокия тест, или обединенията ще имат единствено користни цели.

Идеята за предаването се роди скоро след премиерата на „Игра на калмари“ през 2021 г.  Сериалът, станал изключително популярен сред зрителите, затворени в ковид-локдаун, проследява съдбата на 456 участници и кървавата им надпревара за огромната сума в поредица от детски игри. Уловката обаче идва с края на играта – всички загубили плащат с живота си.

„Игра на калмари“ се превърна в най-хитовата продукция на Netflix и бе одобрен за втори сезон, но премиерната дата за новите епизоди все още се очаква.

„Игра на калмари: Предизвикателството“ ще тръгне в Netflix на 22 ноември и всяка седмица ще излиза нов епизод.

Новото риалити Squid Game стартира през ноември (видео)
Снимка: стопкадър/видео

Netflix готви риалити по Squid Game с награда от 4,56 милиона долара

Squid Game държи рекорда за най-популярен сериал на Netflix за всички времена. Стриймван е от 111 милиона потребители през първите 28 дни от стартирането му. Трилърът разказва историята на затънали в дългове състезатели, които се борят за огромна парична награда в смъртоносна поредица от игри. Автор на сериала е Хуанг Донг-хюк. Той пише сценария през 2009 г., вдъхновен от собствените си финансови затруднения, но едва 10 години по-късно успява да режисира 9-те епизода в първия сезон за Netflix.

Сериалът спечели шест награда “Еми”.

Новото риалити Squid Game стартира през ноември (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции