<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=204996" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пингвинче от ...

Американска актриса твърди, че е срещала извънземни

29 Октомври 2023
0 709

Американска актриса твърди, че е срещала извънземни. Става дума на 77-годишната Голди Хоун. Тя е носителка на “Оскар” с дебютния си филм “Цветът на Кактуса”.

Почина звездата от “Приятели” Матю Пери

Американска актриса твърди, че е срещала извънземни

Хоун разказва историята в епизод на предаването на Apple Fitness+ “Time to Walk”.

Спомени

По думите ѝ, тя е заспивала в колата на свой приятел след танцова репетиция в Калифорния, когато чула силен шум. Това я накарало да погледне през прозореца.

“Видях две или три глави с формата на триъгълник. Бяха сиви на цвят, черта за уста, много малък нос, без уши. Сочеха ме в колата. Сякаш ме обсъждаха, сякаш бях обект”, разказва Хоун.

Спомня си, че е била парализирана. Не е знаела кое е истинско и кое не. Когато се отърсила от това усещане, се прибрала при децата си и им казала, че може би е “осъществила контакт с космоса”.

Дълги години се е чудила дали всичко не е било просто сън. Тогава се срещнала с астрофизик, на когото разказала за изживяването. Сравнявайки разговора с него с терапия, Хоун твърди, че си е спомнила детайли от “срещата”, които ѝ убягвали до онзи момент.

Докосване

“Те докоснаха лицето ми и го усетих като пръстта на Господ”, обяснява актрисата.

Темата за НЛО и извънземни посетители очевидно я вълнува доста. Споделя за сън, в който видяла “шест светлини над планина”. Приела го за знак, че пришълците са се завърнали.

При посещение на Ейвбъри, монумент в Англия, подобен на Стоунхедж, видяла “мястото от съня си”. А в полето долу насажденията били смачкани във формата на сърце.

“Стреснах се. Събирах сърца цял живот. Строила съм сърца цял живот. Правила съм всичко със сърца. И гледах това и си мислех: “Не знам нищо, но ако това е знак, приемам го”, допълва Хоун.

Не знаем дали се брои, но дългогодишният партньор на актрисата – Кърт Ръсел, игра извънземен в “Пазителите на галактиката 2”, така че в някаква степен тя е била докосвана по лицето от “извънземен” (за справка: снимката горе).

Дали това се е случвало и с инопланетяни с триъгълни глави и точно в онази нощ, в която е заспивала в колата на приятел, е друг въпрос.

Източник: Уебкафе

Американска актриса твърди, че е срещала извънземни

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции