<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=205061" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хекимян: Глас...

Член на СИК в община Благоевград се успал

29 Октомври 2023
0 124

Вероятно поради смяната на часа член на СИК не се яви в изборната секция в 06.45 часа, предава агенция “Фокус”. Въпреки това към 07.00 часа той е успял да я отвори.

Всички 141 Секционни избирателни комисии на територията на община Благоевград са отворили на време, съобщи на брифинг председателят на Общинска избирателна комисия – Благоевград адв. Мартин Бусаров.

Нямаме данни за други неявили се членове. Нямаме и данни от избиратели, които да се оплакват от проблеми.“, коментира адв. Бусаров.

Член на СИК в община Благоевград се успал
На снимката (от ляво надясно): секретарят в ОИК Йорданка Борисова, председателят на Общинската избирателна комисия в Благоевград Мартин Бусаров. Снимка: Красимир Николов/БТ

Първи данни за избирателната активност

Подвижната секция също е тръгнала по предварително определения маршрут, зададен на база избирателните списъци. “Тя се охранява от полицейски автомобил“, уточни адв. Бусаров. Всички секции към момента работят нормално, няма постъпили жалби и сигнали.

Припомняме, че днес гласуваме само с хартиени бюлетини. През целия ден очакваме сигналите ви за всякакви изборни нарушения на gospodari.com.  Гласувайте по съвест!

Член на СИК в община Благоевград се успал

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции