<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=205410" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: И Враца преиз...

Димитър Николов за петия си мандат: Може да ми е последен

30 Октомври 2023
0 599

Димитър Николов за петия си мандат: Може да ми е последен. Това обяви самият той в интервю за БНР, след като стана ясно, че отново печели неоспоримо вота в Бургас, при обработени 100% от протоколите.

Кандидатът на ГЕРБ коментира и своите претенденти: “Найденов показа по-грамотно, по-визионерско поведение от Бачийски”. Николов отбеляза, че винаги започва кампаниите си по-късно и настоящата му кампания е била фокусирана върху това какво предлага занапред.

Димитър Николов с първи коментар за поредната си изборна победа (видео)

Димитър Николов за петия си мандат: Може да ми е последен
Снимка: Христо Стефанов/БТА (ПК)

“Този, който заложи на окалянето на града, на очернянето, получи слаб резултат. Бургазлии обичат града си, да чуват позитивни и перспективни неща за него”, коментира Николов.

“Аз съм печелил избори, когато партията управляваше, печелил съм избори и когато е в опозиция”, напомни той.

“Няма да е трудно да се формира мнозинство в общинския съвет, защото разделението не е толкова силно като в парламента и много често се случва пълно единодушие”, посочи той и допълни, че групата на ГЕРБ е достатъчно голяма и монолитна.

“Ние нямаме децентрализация, всичко зависи от столицата, от министерствата. Много сме зависими. Буквално няма самостоятелност”, заяви Николов.

Димитър Николов за петия си мандат: Може да ми е последен

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции