<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=205576" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ЕС отпуска 6 м...

Вучич обвини България, че иска да “наказва” Сърбия (видео)

31 Октомври 2023
0 574

Сръбският президент Александър Вучич обвини България, че иска да “наказва” Сърбия по време на участието си в телевизионното предаване “Кирилица”.

Хърватия винаги е била за наказание на Сърбия, а понякога и България. Както и една част от скандинавските държави и тези от Балтика“, каза още Вучич, но отказа да даде повече подробности.

По думите му той “винаги ще бъде под натиск заради Косово“.

Вучич обвини България, че иска да &#8220;наказва&#8221; Сърбия (видео)
Президентът Александър Вучич в ефир. Източник: youtube

Косово с предупреждение: Ако Вучич влезе в страната без разрешение, ще бъде задържан (видео)

Никога няма да кажа кой какво е казал. Не мога да кажа, че някой лично мен ме заплашва. Това става чрез т.нар. скрити заплахи срещу страната ни.”, намекна сръбският президент. Той обвини и местните политици в лични атаки срещу него.

Когато те искат санкции срещу мен, това са санкции срещу държавата ни. Когато един президент е под ударите на санкции, това не е добро послание за държавата. С какво съм заслужил подобно нещо? С това, че правите каквото си искате тук? С това, че нарушавате закона и протестирате, където ви падне на ума?“, каза още Вучич и добави, че “е горд със самостоятелната си политика, която води”.

Вучич обвини България, че иска да “наказва” Сърбия (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции