<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=20566" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Проф. Тодор Танев не е разстроен, пише книга и слуша Брамс

29 Януари 2016
0 1254

"В никакъв случай под никаква форма не съм разстроен. Хич. Забравете за това. Отивам на концерт в зала "България". Имам право един път на два месеца на това нещо. Ще слушам Брамс първа симфония. Скоро издавам и книгата "Как мислят стратезите." 

 

Това заяви проф. Тодор Танев пред "24 часа". За поста образователен министър, който проф. Танев освободи, според него се гласи "политически приближен човек".

 

"Аз не съм от партийните членове, аз съм просто политически мислещ гражданин, политолог, както добре е известно. Осигурихме 5 законопроекта във всяка една от областите, както и 1 милиард и 300 милиона по оперативна програма – с големи и неистови усилия, но моят екип успя да ги осигури, сега вече идват парите", каза вече бившият министър, чиято оставка бе поискана от Бойко Борисов.

 

"…за 5-6 дни да се създаде такава организирана акция, която да подпомогне по-стари страхове, включително и на тези, които се съмняват в собственото си законодателно творчество. Приемам всичко като политолог. Знаех, че това ще се получи. От няколко места се засичат нещата. От оперативната програма през фонда за научни изследвания, през страха да не излезе някаква инициатива по някакъв начин грешна и се искал жертвен агнец. Няма да стана такъв, защото нямам основание да се срамувам от петте законодателни акта и от оперативната програма, и от четирите колежа, които започнаха работа експериментално", споделя пред "24 часа" професорът. 

 

БОЙКО БОРИСОВ ПОИСКА ОСТАВКАТА НА МИНИСТЪР ТАНЕВ 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции