<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=205670" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: След заседан...

Съдът отново отложи делото на прокурорския син от Перник

31 Октомври 2023
0 148

Съдът отново отложи делото на прокурорския син от Перник, защото свидетелите не се явиха днес. Само двама от общо шестима представиха уважителни причини, предадe БТА.

Софийският районен съд разпореди принудително довеждане на четиримата неявили се за следващото дело срещу Васил Михайлов, насрочено за 14 ноември.

Ново обвинение за прокурорския син от Перник – за побой и закани за убийство (видео)

Заради неявяването им Десислав Борисов и Румен Мирчев бяха глобени с по 300 лева. Калоян Ефтов и Мартин Карамфилови са глобени с по 500 лева, тъй като това е повторното неявяване за тях.

Никълъс Тодоров и Белослава Йорданова имаха уважителни причини за отсъствието си. Тодоров има здравословен проблем. А Йорданова е мислела, че делото е сутринта и в часа на заседанието нямало кой да се грижи за детето ѝ.

Съдът отново отложи делото на прокурорския син от Перник

Обвиняемият Васил Михайлов заяви, че ще даде обяснения, след като бъдат изслушани свидетелите.

На 2 октомври съдът в Сливница е осъди на условна присъда от 20 месеца Васил Михайлов от Перник. Той е признал вината си по обвинение за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди, както и за закана с убийство през май миналата година.

Прокурорският син от Перник получи 20 месеца затвор след самопризнания (видео)

Преди няколко дни районният съд в Дупница върна в ареста Михайлов по делото за закана за убийство към момиче, с което са имали интимна връзка. 

С определение на Върховния касационен съд прекратеното пред съда в Перник дело е изпратено за разглеждане на Районен съд – Дупница. Михайлов обжалва и следващата седмица съдът в Кюстендил ще се произнесе окончателно.

Коментарът на “Господарите”

Припомняме, че случаят с Васил Михайлов започна преди повече от година, когато близки на президента на Футболен клуб “Кракра” – Перник се обърнаха към нас, за да разкажат за нанесен побой. Малко след това още граждани на града решиха да споделят за насилие от страна на Михайлов.

Прокурорски син-рецидивист пребива хора в Перник, сред тях и известен футболист (РЕПОРТАЖ)

Стана ясно и че той е син на зам.-шефът на Окръжна прокуратура-Перник Бисер Михайлов. Поради тази причина и не малко пъти е ползвал “полицейски чадър” и не е задържан, разследван и наказван за проявеното насилие. Единствено бе наказван под домашен арест, който често нарушаваше.

Прокурорският син се изправи пред съда за нанасяне на средни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на двама, хулиганство и закана с убийство към бившата си приятелка. Васил Михайлов едва сега той получава присъда за част от проявите си.

Още перничани разказаха за случаи на побои, нанесени от прокурорския син (видео)

Скъпи приятели, ние от “Господарите” следим темата от самото ѝ начало и в наши репортажи сме ви показвали част от безчинствата на младежа. Държим да заявим, че сме против всякакви прояви на насилие. Ще продължаваме да се надяваме за справедливо наказание не само за неговата агресия, но и за тази на всички насилници!

Съдът отново отложи делото на прокурорския син от Перник

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции