<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=205677" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Евроатланти...

От “гласувах за този портрет” до “инфраструктурата да се оправи”: Как минаха изборите във “Факултета”? (РЕПОРТАЖ)

31 Октомври 2023
0 19064

От “гласувах за този портрет” до “инфраструктурата да се оправи”: Как минаха изборите във “Факултета” в София? На място в изборния ден беше репортерът ни Виктория Симеонова.

Традиционно в ромския квартал чухме противоположни позиции. Много хора споделиха, че няма да гласуват, защото вече не вярват на никого. Други обявиха, че са гласували, но без мотивация защо са избрали конкретен кандидат. Натъкнахме се и на агитация във вид на плакати за един от кандидатите. Чухме признание, че на една от жените в квартала са ѝ казали да гласува за него.

От &#8220;гласувах за този портрет&#8221; до &#8220;инфраструктурата да се оправи&#8221;: Как минаха изборите във &#8220;Факултета&#8221;? (РЕПОРТАЖ)

Проблемите в района остават – липса на инфраструктура, замърсяване, незаконни постройки, лоша материална база на училището, липса на детски площадки и т.н. Хората ги виждат и изглежда все поевче проявяват нетърпимост към тях. Крайно време е проблемите да бъдат видяни и от новата местна власт в столицата!

Скъпи приятели, тази неделя гласувайте по съвест! Сигнализирайте ни и за всякакви изборни нарушения на gospodari.com.

От “гласувах за този портрет” до “инфраструктурата да се оправи”: Как минаха изборите във “Факултета”?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • ioio

    02 Ноември 2023

    Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба ----- https://s4.lv/xbio

Реакции