<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=205707" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Министър е по...

„Мати, чувствам облекчение, че намери покой!”: Бившата годеница на Пери с мили думи за актьора

31 Октомври 2023
0 1345

„Мати, чувствам облекчение, че намери покой!”: Бившата годеница на Пери с мили думи за актьора. Моли Хурвиц публикува снимка на силуета на Матю Пери в своя Instagram профил. В текста на поста тя пише, че никой друг в живота ѝ не е имал по-дълбоко въздействие върху нея.

Той би се радвал, че светът говори за това колко талантлив е бил. А той наистина беше много талантлив. С наближаването на последното събиране на актьорския състав на “Приятели” изгледахме отново сериала заедно. “Бях толкова добър! Виждаш ли каква роля направих!”, ми каза той. Превъртахме и изучавахме сцените“, пише още Моли Хурвиц.

И допълва: „Взаимното уважение и оценка за хумора беше нещото, което ни свързваше. Да бъда с него, когато преоткриваше гениалността си, беше вълшебно“.

Актьорите от„Приятели” за Матю Пери: Това е неописуема загуба, ние сме семейство

Моли Хурвиц обяснява, че е познавала актьора и по съвсем различен начин.

Макар да го обичах по-дълбоко, отколкото можех да проумея, той беше сложен и ми причиняваше болка, каквато никога не бях познавала. Никой в живота ми не е имал по-дълбоко въздействие върху мен от Матю Лангфорд Пери. Изпитвам огромна благодарност за всичко, което научих от нашата връзка.

Мати, чувствам облекчение, че намери покой!“, пише още Моли Хурвиц.

„Мати, чувствам облекчение, че намери покой!&#8221;: Бившата годеница на Пери с мили думи за актьора
Снимки: Instagram/Molly Hurwitz

Двамата бяха сгодени от ноември 2020 година. Връзката им приключи през юни 2021 година.

Понякога нещата просто не се получават и този случай е такъв. Пожелавам на Моли всичко най-добро“, казва тогава Пери в изявление.

По-рано актьорите от„Приятели” Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу направиха съвместно изявление. Те споделят, че са „напълно съкрушени” от загубата на колегата си Матю Пери, който почина в събота на 54-годишна възраст. Те определят смъртта му като “неописуема загуба”.

Петимата актьори от легендарния сериал споделят още: „Ние бяхме нещо повече от колеги. Ние сме семейство. Има какво да кажем, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да се справим с тази неописуема загуба. С течение на времето ще кажем повече, както и когато сме в състояние“.

Все още няма категорични заключения за причините, довели да смъртта на Матю Пери.

„Мати, чувствам облекчение, че намери покой!”: Бившата годеница на Пери с мили думи за актьора

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции